Menu

Social
ACCIDENTATĂ MORTAL PE TRECERE

O fetiță de doar 10 ani, din localitatea prahoveană Loloiasca a pierit ieri sub roțile unui tir, chiar pe trecerea de pietoni. Fetița se întorcea acasă de la școală, cu o oră mai devreme, pentru că o profesoară nu a ajuns la ultima oră. Era însoțită de unul dintre cei patru frați, care a asistat neputincios la terifianta scenă. Localnicii spun că autoritățile ar trebui să ia măsuri, pentru că în acea zonă au loc frecvent accidente, cu deznodământ tragic.

Era aproape de ora 18.00, cand fetita de 10 ani, eleva in clasa a V-a se intorcea acasa. A ajuns ceva mai devreme, dupa ce o profesoara lipsise de la ora, iar cursurile au fost sistate. Era insotita de unul dintre cei patru frati ai ei. S-a angajat regulamentar pe trecerea de pietoni, cand un tir a spulberat-o si a aruncat-o pe marginea drumului.

Potrivit martorilor, fratele micutei s-a intors sa vada ce s-a intamplat cu surioara lui. Din pacate, fetita a ridicat capul cu ultimele puteri, iar apoi nu a mai dat niciun semn. Micuta era apreciata de catre vecini si invata foarte bine la scoala. Apropiatii abia au reusit sa ii ia de la locul accidentului pe parintii rapusi de durere. Locul tragediei este unul cunoscut de localnici, drept unul foarte periculos.

Soferul de 37 de ani din Republica Moldova pleca din directia Ploiesti catre Buzau. Flancat de politisti a intors mastodontul , iar  declaratiile le-a dat departe de locul tragediei, pentru ca risca sa fie linsat de catre multime. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>