Menu

Social
ȘICANATĂ ÎN TRAFIC

Două persoane au ajuns la spital, dintre care  una în stare gravă, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier în apropierea localității brăilene Albina. Martorii spun că totul s-ar fi întâmplat de la un șofer care a șicanat-o în trafic pe conducătoarea uneia dintre mașinile implicate în accident, șofer care mai apoi s-a făcut nevăzut.

O femeie și un bărbat au ajuns la spital, după ce mașinile pe care le conduceau s-au ciocnit, în apropiere de localitatea brăileană Albina. Martorii spun că șoferița fusese șicanata în trafic de un alt șofer, iar cînd a vrut să îl depășească, în față i-a apărut altă mașină,  așa că a fost nevoită să frâneze și să tragă de volan, intrând pe contrasens, într-o altă mașină pe care a lovit-o în plin.

În urma impactului, șoferul din ultima mașină a rămas încarcerat, dar constient, pompierii reușind cu greu să îl scoată. Ambele victime au fost transportate de urgență la spital,  iar în cauză s-a deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>