Menu

Social
HOȚI DE PESTICIDE

Au crezut că au dat lovitura furând pesticide dintr-un magazin de profil din localitatea buzoiană Pogoanele, dar au fost prinși. Nu imediat, ci la 5 luni după comiterea faptei!  Este vorba  doi  ialomițeni de 39, respective 40 de ani, care au dat  o spargere  în  luna aprilie, paguba fiind extimată la valoarea de 400.000 de lei. 

La 5 luni de la comiterea  furtului  dintr-un magazin de produse fitosanitare din localitatea buzoiană Pogoanele, poliţiştii  i-au  găsit pe autori. Este vorba despre doi ialomiţeni, care au creat atunci un prejudiciu de aproximativ 400.000 de lei. Furtul a fost  descoperit de un angajat al firmei, care a anunțat imediat oamenii legii.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi bărbaţi pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt cercetați penal pentru furt calificat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>