Menu

Social
ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU NUNTĂ

Mai sunt doar 11 zile până când nepotul regelui Mihai I, Nicolae și iubita sa, Alina Binder vor deveni o familie în fața lui Dumnezeu. Cununia religioasă, ce va avea loc la Biserica “Sf. Ilie” din Sinaia va fi una pur românească. Rochia de mireasă a Alinei, creată de un designer român  va fi și ea una cu motive tradiționale. Și inelul de logodnă poartă o piatră pe care viitoarea mireasă o preferă. Marii absenți vor fi chiar cei din familia regală, care au anunțat că nu vor lua parte la ceremonie.

Prezenti la un eveniment important la primaria din Sinaia, Nicolae si Alina Binder, viitoarea lui sotie, au dat cateva detalii legate de nunta ce va avea loc pe 30 septembrie, la Biseria “Sf. Ilie” din statiunea montana. Invitatii vor petrece apoi la Casinoul din Sinaia.

Alina Binder a vorbit si ea despre rochia pe care o va purta in ziua marelui eveniment. Si cum se cade unui descendent al familiei regale, fiecare detaliu conteaza. Asa se face ca inclusiv invitatia pentru nunta aduce in prim plan regalitatea.

Chiar daca la nunta vor lua parte peste 200 de invitati, Principele Nicolae recunoaste ca ii este foarte greu ca Familia Regala nu ii va fi alaturi la nunta sa. In ziua cununiei religioase Nicolae si Alina Binder vor parcurge drumul spre Cazinoul din Sinaia printre multime, iar presa va avea si ea un loc special amenajat in curtea impetuosului imobil din Sinaia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>