Menu

Social
EXCLUSIV ÎN SCURT PE 2

scurt-rebrandDe ce sunt ape mișcătoare în politica buzoiană, ce adepți se duc către Ponta și Cioloș, cum se poziționează pesediștii buzoieni în războiul de putere de la vârful partidului, pentru ce cursuri oferă Uniunea Europeană bani la Râmnicu Sărat și câți bani câștigă cultivatorii de roșii din Buzău, puteți citi din noua ediție a publicației „Scurt pe 2”, care apare vineri la toate chioșcurile de ziare din Buzău și Rm. Sărat. Mai puteți afla despre alimentele interzise în cazul hepatitei și despre juniorii buzoieni care ajung în cantonament în Spania.

Nu ratați recomandările profesioniștilor, interviuri în exclusivitate, ponturi și informațiile utilitare, horoscopul săptămânii, programul televiziunilor TVSat și TVSudEst.

Cereţi la difuzorii de presă Scurt pe 2 şi veţi primi în acelaşi preţ două suplimente: Jurnalul TvSat şi Talciocul buzoian. Nu uitați, cu Talciocul buzoian ieșiți în câștig, aveți cele mai noi și mai diverse anunțuri de mică publicitate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>