Menu

Educatie
SCHIMB DE EXPERIENȚĂ

Future Leaders Exchange ProgramAmbasada Statelor Unite în România, alături de Consiliile Americane pentru Educație Internațională și de Ministerul Educației Naționale, invită liceenii interesați, cu cetățenie română, să participe la programul Future Leaders Exchange Program, sau FLEX, ediția 2019-2020.

Programul de schimb de experiență FLEX este finanțat de către Departamentul de Stat al Guvernului Statelor Unite ale Americii și a împlinit 25 de ani de existență la nivel global. Participarea la Programul FLEX este gratuită iar bursa oferită este completă. Până în prezent, 49 de liceeni români, din diferite județe ale țării, au locuit și învățat în Statele Unite ale Americii. Programul se adresează în egală măsură și liceenilor cu dizabilități, care sunt invitați să urmeze aceeași procedură de înscriere.

Programul FLEX a fost creat de Congresul Statelor Unite și presupune un schimb de experiență, în perioada unui an școlar, pentru liceeni, în Statele Unite ale Americii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>