Menu

Educatie
O PRINCIPESĂ LA ȘCOALA DE MESERII

Principesa Maria a României a dovedit încă o dată, că sângele albastru al familiei sale, nu o împiedică să vină în mijlocul oamenilor și să interacționeze cu aceștia. Alteța Sa și-a pus halat și bonetă și a modelat produse de patiserie împreună cu copiii de la Școala de Meserii Concordia. Unora le-a admirat tatuajele, ba chiar le-a arătat pe ale sale.

Printre straturi de făină, cocă și umpluturi, alteta sa a aruncat cate un ochi admirativ si la tatuajele colegilor… de la masa de lucru. Școala de Meserii Concordia de pe Centura de Vest a Ploieștiului este locul în care tineri din familii sărace sau proveniți din centre de plasament învață o meserie. Cursurile și cazarea copiilor plus hrana zilnică sunt asigurate de Concordia în mod gratuit.

Nu numai tinerii au fost emoționați, ci și maistrii lor. Reprezentanții ONG-ului se străduiesc ca tinerii să învete o meserie ceruta pe piata muncii, ba chiar ii sustin la angajare.

Nu e prima data cand principesa Maria viziteaza un obiectiv al ONG-ului austriac. În 2015, Organizatia Umanitara CONCORDIA a primit Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale care a vizitat centrele centrele de zi pentru copii si familii, dar și școala de meserii.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>