Menu

Social
STRIVIT DE COPAC

Tragedie într-o pădure din județul Botoșani!  Un bărbat în vârstă de 39 de ani a avut parte de o moarte cruntă, după ce a fost prins sub un copac. Era drujbist la o firmă de exploatări forestiere și pentru că moartea sa este considerată un accident de muncă, ITM Botoșani a deschis o anchetă. 

Incidentul cumplit a avut loc ieri  în pădurea din zona Hilișeu-Horia, unde bărbatul participa la lucrări de exploatare a lemnului alături de mai mulți colegi, muncitorii fiind angajați ai unei firme din Suceava. Bărbatul a fost prins sub un copac ce tocmai fusese tăiat. Din cauza rănilor grave suferite, victima nu a mai putut fi salvată,  fiind aproape strivit sub greutatea lemnului.

Evenimentul soldat cu deces va fi cercetat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoşani, iar dosarul de cercetare va fi  înaintat spre verificare şi avizare Inspecţiei Muncii. Bărbatul a lăsat în urmă o sotie si  doi copii, iar pe unul dintre ei urma să îl boteze peste două săptămâni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>