Menu

Social
OFERTE PENTRU TOATE BUZUNARELE

Cine își permite plece în vacanță de sărbători, anul acesta, are de unde alege. Agențiile de turism din Rm. Sărat sunt pregătite cu oferte pe cât de diverse, pe atât de tentante, atât de Crăciun, dar și de Anul Nou.

Dupa un sezon estival destul de incarcat, agentiile de turism au pus la bataie in aceasta perioada oferte extrem de tentante, atat in tara, cat si in strainatate, pentru perioada sarbatorilor de iarna. Pentru Crăciun, cele mai multe destinatii vizeaza statiunile romanesti, in special cele de pe Valea Prahovei si Bucovina.

Turistii devin, de la an la an, tot mai pretențioși. Unii își doresc chiar sa-i prinda momentul trecerii dintre ani intr-un… jacuzzi. Multe oferte se adresează celor cu dare de mână, care vor să-și petreacă noaptea dintre ani într-o țară straină. Ei pot alege țări ca Grecia, Croaţia sau Austria.

Pentru cei care vor ca anul acesta sa aiba parte de un Revelion exclusivist, destinatia perfecta este Africa de sud. In pachetele turistice de sarbatori, sunt incluse cazarea si transportul, dar si mesele festive de Craciun si Revelion.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>