Menu

Social
STRUGURI PENTRU VINURI ALESE

A apărut o nouă ofertă pe piața vinificației. Dacă vrei să îți produci în propria gospodărie vinuri deosebite din soiuri nobile, precum Tămâiosa de Pietroasele, Riesling sau Fetească, acum poți cumpăra struguri de la Stațiunea de Cercetare Viticolă Pietroasa. Prețul strugurilor pornește de la 1,9 lei kilogramul. Recoltatul strugurilor este în toi și va mai dura cel puțin două săptămâni.

Staţiunea de Cercetare Viticolă Pietroasa, din judeţul Buzău, a dat săptămâna trecută startul campaniei de cules, cu peste 150 de culegători sezonieri, din Buzău, Brăila și Mureș. Brăileanul Ion Mărișoi câştigă bani frumoşi de pe urma muncii de recoltare a strugurilor.

Staţiunea viticolă din comuna buzoiana Pietroasele plăteşte 90 de bani pentru fiecare găleată de struguri descărcată în benă, iar un muncitor harnic depăşeşte lejer o sută de găleţi. Astfel, un muncitor se alege cu minimum 100 de lei după o zi de muncă.

Stațiunea de la Pietroasele deține 150 de hectare de vie, iar cu forța de muncă actuală, realizează producții importante. De anul acesta, în urma solicitărilor clienților săi, Stațiunea viticolă a decis să vândă struguri de Tămâioasă românească și Riesling italian pentru a-și produce fiecare vinul mult dorit.

Cei care doresc să cumpere struguri de la Stațiunea Pietroasa trebuie să știe că trebuie să dea comandă cu două zile înainte si  pot cumpăra cel puțin 500 de kilograme de struguri. Livrarea strugurilor se face în saci noi, care vor fi platiți de către client.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>