Menu

Sport
VOR SĂ JOACE ÎN NOCTURNĂ

Unirea Alba IuliaAjunsă după 9 ani în șaisprezecimile Cupei României la fotbal, Unirea Alba Iulia n-a avut deloc noroc la tragerea la sorți și va evolua împotriva vicecampioanei României, FCSB. Imediat după aflarea adversarului, oficialii divizionarei C au intrat în priză și, deși stadionul Cetate nu are instalație de nocturnă, se fac eforturi ca meciul să se joace la Alba Iulia.

Deținătorii drepturilor TV ale Cupei României au decis ca partida Unirea Alba Iulia – FCSB să se dispute joi, 27 septembrie, de la ora 21:30. Toate bune și frumoase, numai că stadionul din localitate nu este dotat cu instalație de nocturnă. Șefii Unirii nu renunță la idee și anunță că fac tot posibilul să joace partida cu FCSB la Alba Iulia.

Pentru ca meciul să se joace totuși pe stadionul municipal, oficialii Unirii au nevoie de 41.000 de euro pentru închirierea unei instalații mobile de nocturnă.

Cheltuielile s-ar putea amortiza dacă cele 7.000 de bilete cu locuri pe scaune, dintre cele 18.000 ale arenei, vor fi scoase la vânzare și vor costa 30 de lei. În cazul în care nu se va face rost de bani, partida se va disputa pe stadionul „Minaur”, din Zlatna, singura arenă cu nocturnă din județul Alba.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>