Menu

Sport
FOTBALIST LUAT CU AMBULANȚA

gloriaAu fost momente de panică pe Stadionul Gloria din Buzău în timpul meciului din Cupa Regiunilor UEFA dintre România şi Anglia. Un fotbalist britanic a fost lovit în timpul meciului şi scos cu ambulanța de pe teren și dus la Spitalul Județean. Pentru că se afla în stare critică, tânărul a fost transportat la un spital din Capitală.

Incidentul s-a petrecut în timpul meciului România – Anglia din cadrul UEFA Region’s Cup. La un moment dat, în timpul unui atac tensionat din meci, un fotbalist de la echipa Angliei a fost lovit, se pare din greşeală, de unul dintre fotbaliştii români. Fotbalistul englez a căzut secerat şi nu a mai avut nicio reacţie. Medicii au intrat imediat pe teren pentru a-i acorda primul ajutor.

În pofida semnelor disperate făcute de jucători şi de arbitri, ambulanţa a întârziat să intre pe teren, şoferul acesteia neaflându-se în autospecială, ci pe teren, acolo unde i se acorda primul ajutor fotbalistului. Crainicul stadionului a făcut apel la microfon ca şoferul ambulanţei să aducă maşina pe teren, moment în care acesta s-a deplasat la autospecială şi a intrat pe teren în aplauzele spectatorilor.

Jucătorul imobilizat a fost urcat cu targa în ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unde a fost supus unei tomografii şi a rămas internat. Ulterior, el a fost transportat la un spital din București.

Meciul dintre selecţionatele României şi Angliei s-a încheiat la egalitate 2-2, după ce România a condus cu 2-0, iar englezii au beneficiat de două lovituri de pedeapsă.

Cupa Regiunilor UEFA este o competiţie dedicată fotbaliştilor amatori, care în acest an se desfăşoară la Buzău și Rm. Sărat, în perioada 16-22 septembrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>