Menu

Social
ACROȘATĂ DE MAȘINĂ

O angajată a societății de salubrizare din municipiul Rm. Sărat a fost lovită de o mașină în timp ce se afla în timpul programului de lucru. În urma impactului, femeia a suferit un traumatism la un picior și a fost transportată la Spitalul Municipal din Rm. Sărat.

Incidentul a avut loc in aceasta dimineata, in cartierul Costieni din Rm. Sarat. Femeia, in varsta de 49 de ani,  isi indeplinea atributiile de serviciu, moment in care a fost lovita de un autoturism ce se deplasa cu viteza. Soferul masinii, un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani, sustine ca femeia a aparut ca din senin in fata masinii, pentru a aduna cateva ambalaje ramase pe carosabil. La fata locului s-au deplasat doua echipaje de politie si o ambulanta SMURD. Femeia a fost transportata la Spitalul Municipal din Rm. Sarat, cu o entorsa la gamba stângă.

Politistii continuă cercetarile pentru a stabili cauzele producerii accidentului rutier.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>