Menu

Sport
CANTONAMENT LA BILBAO

Cei mai buni fotbalişti juniori îşi vor petrece vacanţa de iarnă în cantonament la renumita echipă Athletic Bilbao. Acest lucru a devenit posibil ca urmare a înfrăţirii dintre Buzău şi Ţara Bascilor dar şi după ce reprezentanţii Consiliului Judeţean s-au implicat, din dorinţa de a premia performanţa.

Surpriză frumoasă pregătită de reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău pentru cei mai buni juniori din fotbal din județ. Ei vor petrece vacanţa de iarnă în cantonament la o renumită echipă din Spania, Athletic Bilbao. Anunţul a fost făcut zilele trecute de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Selecţia se va face în perioada următoare de la cluburile din judeţul Buzău, iar vestea bună este că, dacă iniţial s-a discutat despre 10 copii, preşedintele Consiliului Judeţean a spus că se vor face demersuri pentru ca numărul să crească la 15.

Athletic Bilbao este un club de fotbal din Spania, care evoluează în Primera Division. Athletic Bilbao are în palmares opt Campionate ale Spaniei. În clasamentul istoric al Primera Division, Athletic se află pe locul al patrulea. Este unul din cele trei cluburi spaniole care nu au retrogradat niciodată din prima ligă, celelalte fiind Real Madrid şi FC Barcelona.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>