Menu

Social
LIFTURI SIGURE

Indiferent că vorbim despre un bloc de locuințe, de un supermarket, de o clădire de birouri sau de un mall, liftul este nelipsit în viața de zi cu zi, pentru că ne ajută să circulăm mai simplu și mai rapid. Este cazul și ascensoarelor de la Spitalul Municipal din Rm. Sărat care sunt moderne, rapide și, cel mai important, sigure.

Viața alertă de pe holurile spitalului, fluxul continuu de cazuri, complexitatea acestora generează o nevoie reală pentru o infrastructură internă bine pusă la punct și o logistică orientată către nevoile pacienților.  Este cazul si lifturilor de la Spitalul Municipal din Rm. Sarat, care sunt intr-o perfecta stare de functionare si nu ar pune nicio secunda in pericol siguranta pacientilor sau a cadrelor medicale. Toate aceste asigurari o dau cei din conducerea unitatii medicale, care fac verificari zilnice cu privire la functionarea ascensoarelor din spital.

In unitatea medicala din Rm. Sarat sunt trei lifturi. Pacientii internati aici nu au voie sa circule singuri, acestia fiind insotiti de un liftier. Dintre cele trei lifturi ale spitalului, doua dintre ele sunt pentru pacientii internati in spital.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>