Menu

Educatie
PORȚI DESCHISE LA PALATUL COPIILOR

palatul copiilor buzauPalatul Copiilor Buzău se pregăteşte pentru o zi mare: deschiderea festivă a cursurilor din anul şcolar 2018-2019. Sâmbătă, 22 septembrie, începând cu ora 9.00, Palatul Copiilor cu sediul în Bulevardul Nicolae Bălcescu îmbracă haine de sărbătoare pentru a-i întâmpina cum se cuvine pe copiii deja înscrişi, dar şi pe viitorii cursanți.

Copiii vor putea afla detalii despre cercurile pe care le pot frecventa şi vor putea discuta cu cadrele didactice coordonatoare. Totodată, ziua va fi încununată cu un spectacol grandios pregătit de către cercurile de profil din cadrul Palatului Copiilor. La eveniment sunt aşteptate oficialități din administrație, cât și personalități ale comunităţii locale.

Cursurile din cadrul Palatului Copiilor Buzău sunt gratuite iar o altă veste bună este că înscrierile continuă și de acum înainte!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>