Menu

Social
BOTEZ ÎN STRADĂ

Chef tigănesc de zile mari, la Bârlad, direct între blocuri, ziua în amiază mare. O familie de rromi a organizat o petrecere de botez, în plină stradă, reușind să-i scoată din minți pe locuitorii din zonă. Rromii au adus maneliști, au scos boxele și au dat drumul la dezmăț.

Zeci de bârlãdeni s-au adunat „ca la bâlci” pentru a avea locuri în primul rând la cheful rromilor. Protagonisti au fost lãutari, boxe uriase prin care rãsuna muzica la maximum, dar si invitati „la patru ace”. Petrecerea de botez a avut loc pe o alee dintre blocuri. Ca tacâmul sã fie complet, manelistii au blocat circulatia cu triunghiuri reflectorizante. Riveranii care doreau sã treacã spre apartamentele lor au dat mãrunt din buze, pentru cã nu au mai avut cum sã treacã!

Locuitorii din zonã au fotografiat si filmat petrecerea ineditã  dar au anuntat si Politia,  deranjati de circul din stradã.  La fata locului au  fost trimise  patru echipaje de Politie si jandarmi din Bârlad. Persoanele care petreceau nu aveau autorizatie pentru a ocupa cu acea manifestare domeniul public.

In cele din urma persoana care a organizat evenimentul in strada a fost  sanctionata pentru  tulburarea linistii si ordinii publice.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>