Menu

Social
ULTIMELE ZILE DE PLAJĂ

E toamnă în calendar, iar pe final de septembrie litoralul a arătat. În weekend a fost cald iar apa perfectă pentru o baie răcoroasă. Chiar dacă pe plajă nu a mai fost aglomerație ca în plin sezon, au fost totuși turiști care au dat fuga la Mamaia pentru un ultim bronz și-o baie în mare. În zilele care urmează se strică vremea, iar de statul la plajă ne vom bucura abia la anul.

In weekend, la orele pranzului in Mamaia erau cateva sute de turisti. Unii faceau plaja, altii doar stateau pe nisip cu tricourile pe ei. Pe constanteni ii recunosti imediat: sunt cei mai imbracati si cei mai relaxati in acelasi timp. Au marea langa ei tot timpul anului, asa ca nu se omoara dupa ultima raza de soare si bronzul bun de toamna.

Cei care au ales asadar sa vina la mare in aceasta perioada au avut numai de castigat: pe langa preturile mici la cazare au parte si de vreme buna si de o apa a marii destul de calda inca. O familie din Braila a venit dotata cu tot confortul necesar de plaja. Sunt multi romani carora le place toamna, la mare. Puhoiul de lume se mai subtiaza, soarele e mai bland, nisipul nu mai arde talpile si parca nici buzunarele nu mai iau foc.

Sunt ultimele zile in care mai gasim terase si restaurante deschise pe litoral. Multe dintre ele au tras deja obloanele si se pregatesac de iernat, insa in centrul statiunii Mamaia inca mai functioneaza cateva.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>