Menu

Sport
VICTORIE FĂRĂ EMOȚII

936173-rkr3638FCSB a revenit pe primul loc în Liga I, după un meci spectaculos cu nou-promovata Dunărea Călărași. Roș-albaștrii n-au mai pierdut de doi ani un duel pe teren propriu în campionat.

Pe stadionul din Voluntari, FCSB a obţinut prima victorie după două etape împotriva nou-promovatei Dunărea Călăraşi şi este din nou lider în Liga I. Bălgrădean a avut o intervenţie perfectă în primul minut, iar roş-albaştrii au deschis scorul la prima ocazie. Dennis Man a marcat în minutul 8. Keyta a irosit o şansă uriaşă de a egala după o jumătate de oră. FCSB a dat replica imediat, prin Rusescu şi Tănase. Man putea reuşi „dubla” în minutul 37, însă mingea a trecut pe lângă. Rusescu a obţinut penalty, iar Tănase l-a executat perfect în ultimele secunde din prima repriză.

Bourceanu a intrat degeaba în ultimul minut regulamentar de joc impotriva fostei sale echipe. FCSB s-a impus cu 2 la 0 și rămâne neînvinsă pe teren propriu în campionat din octombrie 2016.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>