Menu

Social
CASĂ PĂRINTEASCĂ, ARSĂ DIN TEMELII

Casa părintească a Laurei Lavric, din satul sucevean Costișa, a ars din temelii. Flăcările au izbucnit din magazia de lemne, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două proprietăți învecinate, cu bunurile aferente.

Totul s-a petrecut sâmbătă noaptea, cand aproape de miezul noptii, la 112 era anuntat un incendiu de proportii la o casa din satul Costișa, judetul Suceava. La sosirea pompierilor, care au intervenit cu sapte autospeciale, focul se manifesta violent si  ardeau generalizat construcţiile din gospodărie, corp comun, majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la două locuinţe învecinate.

Au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, o magazie de lemne pe 20 de metri pătraţi, un depozit de furaje şi un adăpost de animale. Totodata, au mai ars aproape două tone lemn de foc, patru tone de furaje şi bunuri casnice.

În locuința respectivă, cântăreața de muzică populară  Laura Lavric, și-a trăit întreaga copilărie. Cauza probabila a incendiului este un scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două proprietăți învecinate, cu bunurile aferente.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>