Menu

Sport
3 PUNCTE PIERDUTE ÎN PRELUNGIRI

SCM Gloria Buzău a scăpat printre degete victoria în meciul disputat ieri, pe teren propriu, împotiva formaţiei Ştiinţa Miroslava. În minutul 90, scorul era 3-1 pentru gazde, însă echipa din Mirolsava a marcat două goluri în prelungiri iar partida s-a terminat cu scorul de 3-3. În urma acestui eşec, SCM Gloria Buzău a căzut pe locul 3 în Liga a treia.

SCM Gloria au fost la cateva secunde de o victorie care se contura cu lejeritate, in ciuda faptului că oaspetii au condus la pauză, scor 0-1. În a doua parte a meciului, SCM Gloria a revenit in joc dupa două lovituri de la 11 metri, transformate de Ciprian Petre si Ricardo Mihalache, plus o reusita din actiune semnata tot Mihalache, iar lucrurile pareau clare in privinta echipei care va castiga. Numai ca, trupa din Miroslava a crezut in sansa ei pana la capat si a scos un egal, 3-3, in minutele de prelungiri ale jocului, in fata unei echipe buzoiene care a avut o cădere inexplicabilă pe final. Este primul eşec din acest sezon pentru echipa din Buzău iar Oţelul Galaţi şi CSM Focşani se distanâeaâă la două puncte în clasamentul Seriei I, după victoriile obţinute în aceeaşi etapă.

Etapa viitoare, pentru a nu se îndepărta de obiectul propus la începutul sezonului, respectiv promovarea în Liga a doua, SCM Gloria este nevoită să câştige toate puncte în deplasarea pe care o va efectua la Paşcani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>