Menu

Social
SEMNAL DE ALARMĂ

Râmnicenii, iubitori de sport, au participat ieri, în număr mare, la ultima zi din săptămâna europeană de mobilitate. Zeci de biciclişti s-au plimbat pe străzile orașului pentru a promova utilizarea unor mijloace de transport mai puțin poluante decât autovehiculele.

“Râmniceni pe două roți” se numeste activitatea  pe biciclete organizata de Federatia Fortes si Primaria Rm. Sarat, care s-a desfasurat ieri pe strazile din municipiu. A partcipat un numar mare biciclisti, printre care si primarul Sorin Cîrjan, care consideră ca biciclistii sunt ignorati de catre participantii la trafic si nu de putine ori sunt in primejdie.

Campania  s-a desfasurat cu ajutorul Politiei Locale Rm. Sarat, care a avut grija ca evenimentul sa se desfasoare in conditii de siguranta cat mai bune si fara accidente. An de an, in intervalul 16-22 septembrie, se desfasoara “Saptamana Europeana a mobilitatii”, o campanie anuala privind mobilitatea urbana durabila, organizata cu sprijinul Comisiei Europene.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>