Menu

Social
PRIMA NINSOARE, LA MUNTE

La munte, pe crestele cele mai înalte, a nins, iar dacă stratul de zăpadă nu a fost unul consistent, pe anumite sectoare de drumuri a fost nevoie de intervenția utilajelor de deszăpezire. Temperaturile au scăzut și ele destul de mult, iar la altitudini mari, valorile au fost negative.

Vremea s-a racit treptat in mai toata tara, iar temperaturile au scazut dramatic fata de acum doua zile. In judetul  Suceava in aceasta dimineata termometrele au aratat si cu 20 de grade mai putin, inregistrandu-se chiar si minus 5 grade. La asa temperaturi, precipitatiile s-au transformat in ninsoare. A nins la Vatra Dornei, pe Mestecăniș, la Pojorata si pe Varful  Palma. Si in municipiul Suceava au fost azi-dimineata doar 6 grade Celsius.

Primele temperaturi negative din această toamnă s-au inregistrat azi-noapte si  în masivul Ceahlău, judetul Neamt, cand  mercurul din termometre a scăzut până la valoarea de minus 4 grade Celsius.
Salvamontistii din zona i-au avertizat inca de duminica pe turişti, de  scăderea temperaturilor şi li s-a recomandat celor care vor să facă ascensiuni în masivul Ceahlău să aibă echipament de iarnă şi conduită corespunzătoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>