Menu

Social
VOUCHERE PENTRU ELECTROCASNICE

rabla pt electrocasniceRomânii vor putea să cumpere electrocasnice noi și cu bani de la stat. Vor primi un voucher de până la 400 de lei, cu condiția să predea magazinelor aparatele vechi, care consumă mult curent electric.

Programul va avea un buget de peste patru milioane de euro și va începe în decembrie. Peste 50.000 de români vor fi beneficiarii noului program „Rabla pentru electrocasnice”. Vor primi de la stat un ajutor între 200 și 400 de lei pentru achiziția de mașini de spălat, aparate de aer condiționat, frigidere și lăzi frigorifice, toate de ultimă generație.

Condiția este să predea comercianților electrocasnicele vechi, mari consumatoare de energie electrică. Anul acesta, vânzările de electrocasnice au atins un nivel record de aproape 350 de milioane de euro, în creștere cu cinci procente față de perioada similară din 2017, conform unui studiu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>