Menu

Social
GOGOŞARI PE ALESE

Gogoșari pe alese, la prețuri negociabile. Asta găsesc gospodinele, care merg în piețe pentru a-și face provizii pentru iarnă. Producătorii spun că gogoșarii s-au făcut, chiar dacă a fost secetă. Mai mult, ei sunt dispuși să mai lase din preț pentru a avea cât mai mulți clienți.

Tarabele din Piata Agroalimentara din Rm. Sarat sunt pline ochi de gogosari. Producatorii au adus marfa direct din gradinile din localitatea buzoaiana Heliade Radulescu. Asa ca gospodinele care vor sa puna la murat pentru iarna, au de unde alege. Multe si-au incarcat deja sacosele, bucuroase ca au gasit gogosari frumosi si mai ales sanatosi.

Comercianții din piaţă spun ca marfa proaspata se cauta cel mai bine. La Rm. Sarat, preturile pentru un kilogram de gogosari  pornesc de la 5 lei si ajung pana la 6 lei, in functie de calitatea acestora.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>