Menu

Social
GĂSIT ÎN VIAȚĂ, ÎN ISTANBUL

Inginerul ploieştean, Salvatore Popescu, dispărut acum o lună în Istanbul, a fost găsit, el fiind identificat pe stradă de către cetăţeni turci, care au anunţat autorităţile. Bărbatul este în viaţă şi a fost adus în ţară.

Inginerul român a dispărut la finalul lunii august din Istanbul în timp ce se afla împreună cu familia într-o excursie în capitala Turciei. Acesta fusese văzut ultima dată în faţa palatului Topkapî, în timp ce stătea la coadă pentru biletele de intrare. Soţia acestuia a anunţat autorităţile despre dispariţia bărbatului din data de 28 august şi tot de atunci s-au făcut demersuri pentru ca românul să fie găsit.
Ieri, ploiesteanul a fost identificat de către reprezentanţii oficiului consular, el  fiind recunoscut  pe strada, după semnalmente de către cetăţeni turci, care au facilitat prezentarea acestuia la consulat.  Ulterior procedurilor standard de identificare şi după contactarea familiei, cetăţeanul român a beneficiat de asistenţa consulară necesară îmbarcării la bordul primei curse aeriene cu destinaţia Bucureşti.

Salvatore Popescu este sănătos din punct de vedere fizic şi a fost internat la un spital din Capitală pentru investigaţii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>