Menu

Social
ACCIDENT CU UN MORT ȘI UN RĂNIT

O persoană a murit şi alta a fost rănită grav, azi-noapte, în urma unui accident rutier produs în zona românească a Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, județul Constanța. Un șofer aflat la volanul unui autoturism a intrat, din cauza vitezei foarte mari, într-un autoturism parcat. În urma impactului acesta a decedat , iar pasagerul din dreapta a ajuns la spital cu răni grave.

Tragicul eveniment s-a produs  aproape de ora 3.00 dimineata, cand  un bărbat în vârstă de 32 de ani, aflat la volanul unui autoturism ce rula cu viteză foarte mare dinspre oraşul Negru Vodă către frontieră,  a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în cu coliziune cu un autoturism parcat pe partea stângă, în afara părţii carosabile, în zona clădirii administrative din Punctul de trecere a Frontierei Negru Vodă, ce se află pe teritoriul României.
În urma impactului, autoturismul a ricoşat şi a intrat în coliziune cu un panou electric, rezultând decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerului, care se afla pe locul din dreapta faţă, un bărbat de 30 ani.

Reprezentantii  Gărzii de Coastă au declarat  că accidentul s-a petrecut la o distanţă de aproximativ 300 de metri de zona de control a documentelor din punctul comun de trecere a frontierei, aflată pe teritoriul Bulgariei, şi că nu poate fi luată în considerare o încercare de forţare a frontierei de stat. Martorii oculari spun ca soferul avea o viteza de aproape 150 de km. la ora.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>