Menu

Sport
A TREIA ÎNFRÂNGERE LA RÂND

Impactul cu prima ligă, un şoc greu de suportat pentru nou-promovata HC Buzău 2012. Echipa din Buzău a suferit trei înfrângeri în tot atâtea meciuri. Ultimul insucces s-a înregistrat în weekend, în faţa grupării Politehnica Timişoara, scor 19-24. Elevii lui Eliodor Voica vor încerca să obţină prima victorie din istorie în Liga Zimbrilor, sâmbătă, în compania formaţiei CSU Suceava.

Handbalistii buzoieni nu au facut un simplu act de prezenta in deplasarea de la Timisoara si au reusit sa puna probleme gazdelor. De altfel, dupa primele 30 minute, HC Buzau se afla in avantaj de un gol in fata celor de la Poli, ceea ce spune multe despre ambitia elevilor lui Eliodor Voica.

Pana la urma, buzoienii au fost invinsi de o formatie mult mai experimentata, dar diferenta de scor nu este una foarte mare in fata unui adversar obisnuit cu primele pozitii ale clasamentului. Etapa urmatoare, HC Buzau va juca pe teren propriu cu CSU Suceava, pe 29 septembrie, de la ora 17.00, atunci cand echipa din Buzau va face tot posibilul sa obtina prima victorie din istorie în Liga Zimbrilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>