Menu

Social
SÂNGE PENTRU VIAŢĂ

Impresionaţi de povestea unei buzoience bolnave, aflate pe patul de spital, poliţiştii locali din Buzău s-au mobilizat pentru a-i acorda acesteia o mână de ajutor. 20 de agenţi s-au prezentat, ieri, la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge atât pentru pacienta din Buzău, cât şi pentru alte persoane aflate pe patul de spital. Oamenii legii nu sunt la prima faptă de acest gen.

Poliţiştii locali din Buzău  au donat  ieri sânge pentru salvarea unei mămici.  Este vorba despre o tanara care a suferit un accident vascular în urma unei operaţii de cezariană. Zilele trecute, Iuliana, în vârstă de 27 de ani, a adus pe lume o fetiţă sănătoasă.  La scurt timp, a suferit un accident vascular, iar starea sa gravă i-a determinat pe medicii buzoieni să o transfere la Spitalul Elias din Capitală. Pacienta are nevoie urgentă de sânge grupa AB4 Negativ, o grupă foarte rară.

Oamenii cu suflet mare sunt aşteptati să doneze la Centrul de Transfuzii din Buzău sau Bucureşti, cu menţiunea că sângele este pentru Sbârcea Iuliana-Marina, din Buzău.  Demersul umanitar va continua şi în zilele următoare, când vor dona sânge şi alţi poliţişti locali, care doresc să ajute comunitatea din care fac parte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>