Menu

Politic
ÎN VIZORUL LUI DRAGNEA

“Dragnea o să le rupă gâtul” celor care s-au poziţionat împotriva lui. Este opinia fostului  premier Victor Ponta, aflat ieri în vizită la Buzău. Acesta a precizat că liderii organizaţiei PSD Buzău  dar şi parlamentarii care, săptămâna trecută, s-au poziţionat împotriva lui Liviu Dragnea vor avea de suferit. 

Saptamana trecuta, seful PSD Buzau, deputatul Marcel Ciolacu, a anuntat ca sustine scrisoarea semnata de mai multi lideri ai partidului prin care au cerut demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de presedinte al partidului, dar si din cea de sef al Camerei Deputatilor. Alaturi de Marcel Ciolacu, a fost si primarul Buzaului, Constantin Toma, dar si alti parlamentari buzoieni. Prezent ieri, la Buzau,  fostul  premier Victor Ponta a precizat ca liderii organizaţiei PSD Buzău  dar şi parlamentarii care s-au poziţionat public împotriva lui Liviu Dragnea  vor avea de suferit.

Ponta a mai spus ca liderii de filiale şi parlamentarii PSD care s-au impotrivit lui Dragnea trebuie sa analizeze bine situatia in partid, ei intrand in vizorul liderului PSD, cunoscut ca un personaj razbunator. Acestia se pot trezi pe dinafara partidului pe listele caruia au candidat la alegerile parlamentare.

Victor Ponta a fost președinte al Partidului Social Democrat, din 2010 până în 2015. Anul trecut, deputatul  Victor Ponta s-a autoexclus din partid, inainte de a fi îndepărtat de actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea. De curand, Ponta si-a lansat propiul partid, PRO Romania.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>