Menu

Social
FESTIVALUL VINULUI

A fost un weekend plin de voie bună la Valea Călugărească, în Prahova. Timp de trei zile, grătarele au sfârâit, iar mustul proaspăt a curs în pahare. A fost a XVII-a ediție a Festivalului Vinului, iar evenimentul a strâns mii de vizitatori. 

La Valea Calugareasca muzica populara a rasunat timp de trei zile, iar mirosul gratarelor a ademenit pe oricine. Cea de-a XVII –a editie a Festivalului Vinului, a strâns producători de clasă, dar și pofticioși care s-au înfruptat din bucate tradiționale stropite din plin cu  licoarea lui Bachus.

Ca mustul sa fie baut proaspat, comerciantii au adus cu ei toate ustensilele ca strugurii sa fie mustiti in fata clientului. Si ca la orice sarbatoare campeneasca mirosul cel mai intens a fost cel al gratarelor. Important este insa si preparatul care sa mearga cel mai bine cu un must proaspat. Iar cum cererea a fost diversa, si oferta a fost una variata.

La Festivalul Vinului a ajuns printre participanti si ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Prahoveanca a stat de vorba cu producatorii, si chiar a cumparat mai multe produse. Festivalul Vinului de la Valea Calugareasca a reunit si artisti consacrati. In cele trei zile de petrecere pe scena au urcat Ionut Dolănescu, Liviu Vasilică, Adda si Diana Bisinicu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>