Menu

Social
GĂSIT MORT ÎN STRADĂ

Moarte învăluită în mister la Constanța. Un bărbat a fost găsit aseară în stradă, fără suflare. Medicii care s-au deplasat la fața locului, i-au făcut manevre de resuscitare, însă în cele din urmă acesta a fost declarat decedat.

Un echipaj de politie care trecea pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, in apropierea campusului universitar, l-a observat pe barbatul prabusit si a sunat la 112. O ambulanta a fost trimisa imediat la fata locului,  iar cand au ajuns medicii,  au inceput imediat manevrele de resuscitare.

Din pacate, dupa aproape 50 de minute barbatul a fost declarat decedat. Cazul a fost preluat de politisti. Barbatul avea in jur de 65 de ani si nu era un om al strazii. Oamenii legii vor trebui sa il identifice si sa afle cu exactitate cauza si  imprejurarile in care a survenit decesul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>