Menu

Sport
VICTORIE LEJERĂ

fcsbFCSB a obținut o victorie lejeră cu 3-1 în deplasare cu nou-promovata Hermannstadt. Jucătorii de la FCSB au un avans de 4 puncte în fruntea clasamentului, iar acum se gândesc și la meciurile adversarelor directe.

După patru înfrângeri consecutive în Liga 1, Hermannstadt a început ambiţios partida cu FCSB din etapa a 10-a. Dâlbea, care împlineşte 37 de ani peste o săptămână, şi-a făcut cadou un gol în poarta liderului. Putea să fie chiar o „dublă”, dar a doua oară a marcat din poziţie de ofsaid. Sibienii au mai ratat o ocazie mare, dar nu au intrat cu avantaj la pauză pentru că Florin Tănase a egalat în minutul 41. Gnohere  şi-a trecut în cont a şaptea reuşită din acest sezon, iar vicecampioana a început să se simtă ca acasă la Târgu Mureş.

Tănase a rămas de două ori singur cu portarul în decurs de un minut, dar a marcat doar o dată. S-a terminat 3-1 pentru FCSB, care rămâne lider după etapa a zecea.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>