Menu

Sport
VICTORIE CATEGORICĂ

Victorie prețioasă pentru SCM Gloria Buzău în etapa a șasea a Ligii a treia la fotbal. Echipa din Buzău a câștigat cu 3-0 pe terenul formației CSM Pașcani. În cadrul aceleași etape, CSM Rm. Sărat a câștigat la scor de tenis în fața formației CSM Roman, iar Metalul Buzău a remizat pe teren propriu cu CSM Focșani, echipa aflată pe locul 2 înaintea acestei etape.

Cele trei puncte pierdute pe finalul meciului, etapa tecuta, în fața Știintei Miroslava, i-a ambiţionat pe fotbaliștii de la SCM Gloria Buzău, care au înceaput în forță meciul de la Pașcani. Astfel, în minutul 15, buzoienii au reușit să deschisă scorul prin Truță. Același Truță a reușit dubla , în minutul 52, iar tabela a fost închisă de Tănase, în minutul 75. CSM Pașcani – SCM Gloria Buzău s-a încheiat 0-3, iar buzoienii au revenit pe locul 2 în clasament, profitand de semieșecul formației SCM Focșani pe terenul Metalului Buzău, scor 1-1.

În cadrul aceleiși etape, a șasea, CSM Rm. Sărat a câștigat cu scorul de 6-1 în fața grupării SCM Roman. Gazdele au obținut prima victorie din acest sezon, după golurile marcate de Bălan și Bobe, câte două reușite,  Croitoru și Vintilă, în timp ce pentru romașcani, golul de onoare a fost înscris de Nuţescu.

Sursa: Arena Buzoiană

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>