Menu

Social
TREZITĂ DIN SOMN DE POMPIERI

Cum ar fi să vă trezească din somn pompierii şi SMURD-ul, nu ceasul deșteptător? I s-a întâmplat astăzi dimineață unei femei de 50 de ani din Rm Sărat care a fost trezită din lumea viselor de un pompier care i-a intrat în apartament pe geam cu ajutorul unei scări speciale. Speriată de apariția ineditului musafir, femeia a aflat ulterior cauza invaziei salvatorilor. Prietena ei alertase 112, deoarece femeia nu a auzit bătăile în ușă și nici apelurile telefonice ale acesteia.

Greu cu trezitul de dimineata mai ales intr-o zi de luni. A demonstrat-o o femeie de 50 de ani din Rm Sarat, care a avut parte de o patanie pe care nu o va uita prea curand. Femeia nu a fost trezita din somn de ceas, ci de un pompier care i-a intrat in casa, la etajul 2, pe geam, cu ajutorul unei scari culisabile. Dupa ce si-a revenit din soc, ramniceanca a aflat si care a fost motivul invaziei bruste a pompierilor. Cel mai probabil, femeia a dormit atat de adanc incat nu a auzit bataile in usa a prietenei sale si nici apelurile repetate  telefonice ale acesteia. Cum femeia locuieste singura iar de ieri nu mai fusese vazuta, prietena sa a intrat in alerta si a sunat la 112. Chiar si asa, femeia de 50 de ani nu intelege de ce a fost nevoie de atatea echipaje de interventie.

Chiar daca i-au stricat somnul, femeia le multumeste salvatorilor pentru promptitudine si grija. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD, dar paramedicii au facut cale intoarsa pentru ca femeia nu prezenta nici un fel de probleme medicale si a refuzat evident să meargă la spital.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>