Menu

Social
ACCIDENT CU NUNTAȘI

Accident spectaculos sâmbătă seară în centrul orașului Buzău. O tânără a ajuns la spital, după ce șoferița unui Audi nu a acordat prioritate unei mașini care circula în sensul giratoriu de lângă Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei. Autoturismul lovit în partea laterală a fost proiectat pe trotuar, unde a rupt un indicator rutier și s-a oprit în gardul Arhiepiscopiei. Șoferița din Audi și fiica ei mergeau la o nuntă.

Evenimentul s-a produs sambata seara, in centrul municipiului Buzau. De vina a fost o buzoiancă de 46 de ani care conducea un Audi pe strada Obor către rondul de langa Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei. Ea nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat un autoturism Ford condus de un tânăr de 27 de ani, din Cernătești, care efectua manevra de ieşire din sensul giratoriu către strada Chiristigii. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a pasagerei din dreapta soferitei din autoturismul Ford, o tanara de 25 de ani, din Buzău. Victima a fost transportată la spital.

În autoturismul Audi care nu a acordat prioritate se aflau șoferița, fetița ei si pasagera de 25 de ani, care meargeau la o nuntă. Polițiștii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>