Menu

Social
VIN TICHETELE DE VACANȚĂ!

Mai bine mai târziu decât niciodată! Este cazul celor peste 4.000 de angajaţi ai Consiliului Judeţean Buzău și ai instituțiilor subordonate, care, până la finele lunii noiembrie, vor primi tichetele de vacanţă pentru anul 2018. Acest lucru este posibil după ce Guvernul a alocat judeţului Buzău, prin rectificare bugetară, aproape 6 milioane de lei. 

Bucurie în rândul angajaților Consiliului Judeţean Buzau, dar și ai instituțiilor subordonate. Aceștia vor primi  în perioada  următoare tichetele de vacanţă pentru anul 2018. Voucherele, in  cuantum de 1.450 de lei, pot fi utilizate numai in hotelurile si in pensiunile din  tara și au valabilitate un an de la data emiterii.

Tichetele de vacanță au revigorat turismul intern in acest an.  Măsura acordării voucherelor de vacanţă vizează la nivel national,1,2 milioane de români care sunt încurajaţi, astfel, să-şi petreacă concediile în ţară. Și, în 2019,  Guvernul a promis ca va acorda vouchere de vacanţă.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>