Menu

Social
COPAC PRĂBUȘIT PESTE MAȘINI

Doi constănțeni au văzut moartea cu ochii, după ce un copac s-a rupt din senin și s-a prăbușit pe mașina în care se aflau. În ultimul moment șoferul a tras de volan, astfel că nimeni nu a fost rănit. Alte două autoturisme parcate au fost și ele grav avariate. Reprezentanții Serviciului Spații Verzi, sosiți imediat la fața locului spun că pomul nu era bătrân și nici afectat de vreo boală. Acum proprietarii mașinilor vor trebui să scoată bani din buzunar ca să și le repare, iar mai apoi să dea în judecată primăria pentru recuperarea prejudiciului.

Incidentul s-a petrecut putin dupa ora 16, pe un bulevard extrem de aglomerat din oras. Din senin, artarul, inalt de metri 5 metri, s-a desprins din radacina si s-a prabusit peste masini, una dintre ele aflata in mers. Din fericire, sotul femeii, sofer cu experienta, a avut prezenta de spirit, a franat si a tras stanga de volan,  iar coroana copacului s-a prabusit pe partea din fata a masinii, fara ca cineva sa fie ranit. Imediat la fata locului au sosit politistii care au directionat traficul , dar si angajati de la serviciul spatii verzi care au incercat sa afle mai intai din ce cauza s-a prabusit copacul.

Este clar ca ceva s-a intamplat. Locatarii din zona spun ca ultima toaletare a copacului ar fi fost facuta gresit iar asta ar fi dus la prabusirea lui. Pe toata perioada interventiei circulatia pe strada a fost oprita. Acum proprietarii maisinilor vor trebui sa se adrese instantei de judecata,  daca vor sa isi recupereze prejudiciul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>