Menu

Social
AMENZI MARI ÎN HIPERMARKET

S-a lăsat cu amenzi usturătoare în urma unui control efectuat de comisarii de la protecția consumatorului, la trei hipermarketuri din județul Prahova. Acțiunea a fost coordonată de corpul de control al președintelui ANPC, al cărui coordonator este Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța.

Ceea ce au gasit la fata locului i-a ingrozit pana si pe comisarii de la Protectia Consumatorului. Ustensilele folosite in sectorul gastro erau deteriorate, iar mancarea era tinuta la temperaturi nepotrivite. Cea care ar fi trebuit servita calda statea in acelasi loc cu salatele de legume. Mizeria era la ea acasa si instalatiile sanitare pareau ca nu au mai fost curatate si dezinfectate de ani de zile. Alimentele erau depozitate necorespunzator, iar procedurile folosite in prepararea mancarurilor erau nesigure.

Comisarii au decis inchiderea de urgenta a sectorului gastronomic si au fost aplicate amenzi in valoare de 81.000 de lei. In timpul controlului, reprezentantii ANPC sustin ca seful de sindicat al unuia dintre hipermarketuri i-a acuzat de discriminare si abuz in serviciu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>