Menu

Sport
PRIMA VICTORIE ÎN LIGA NATIONALĂ

Handbal Club Buzău a reușit prima victorie în Liga Zimbrilor, prima ligă de handbal masculin. La capătul unei lupte teribile cu handbaliștii de la CSU Suceava, elevii lui Eliodor Voica s-au impus cu scorul de 29-27. Mâine, Handbal Club Buzău va încerca prima victorie în deplasare, la Făgăraș.

Fara puncte dupa primele trei etape, dar cu un joc imbunatatit de la meci la meci, handbaliștii de la Handbal Club Buzau 2012 au  spart gheața și au reușit prima victorie din istorie în prima ligă de handbal. Echipa din Buzău a câștigat în fața formației CSU Suceava cu scorul de 29 – 27, după un meci extrem de echilibrat, cu goluri și faze de poartă apreciate de publicul prezent în Sala sporturilor. Alexandru Asoltanei, cu 7 goluri, a fost golgheterul formației gazdă. După acest succes, Handbal Club Buzău a parasit penultimul loc și a urcat pe locul 11 în clasament.

Etapa viitoare, programată miercuri, 3 octombrie, Handbal Club Buzău 2012 va evolua pe terenul formației CSM Făgăraș, acolo unde se va încerca prima victorie în deplasare în Liga Națională.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>