Menu

Social
CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE

O crimă înfiorătoare a avut loc aseară într-un cătun din județul Botoșani. Un bărbat și-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuțit și a abandonat-o apoi la marginea unei păduri. Criminalul a fost reținut și riscă ani grei de închisoare. avertizăm urmează informații care pot afecta emoțional!

Abominabila crima a avut loc aseara, in catunul Poienița, din comuna botosaneana Sulița. Un barbat de 54 de ani, cunoscut cu probleme psihice, si-a injunghiat mama cu un cutit, de cel putin 30 de ori. Motivul  care a dus la oribilul gest este deocamdat necunoscut, dar se pare ca inainte, cei doi ar fi avut o cearta. Dupa crima, barbatul si-a dus mama la marginea unei paduri, abandonand-o acolo, dupa care, plin de sange, a plecat la plimbare prin sat. A fost vazut de un tanar, care, dupa ce a aflat ce s-a intamplat, a sunat la 112.

Barbatul a fost ridicat de politisti si retinut pentru 24 de ore. Acesta urmeaza a fi  expertizat pentru a se stabili dacă a avut discernământ.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>