Menu

Social
50 DE ANI DE CĂSNICIE

Au sărbătorit 50 de ani de la căsătorie și au fost premiați. Este vorba despre zeci de pensionari din Rm Sărat, care seara trecută au primit în dar, de la autorități, bani, diplome de excelență, flori, dar și un spectacol cu artiști de renume. În cadrul evenimentului au fost premiate 36 de cupluri.

A devenit o traditie la Rm Sarat, in ultimii ani, ca toate cuplurile care implinesc 50 de  ani de la casatorie neintrerupta sa fie sarbatorite de 1 octombrie. Seara trecuta, pensionarii au primit in dar, de la autoritati, cate 400 de lei, diplome de excelenta si flori.

Si pentru ca a fost o seara speciala, cuplurile care au sarbatorit nunta de aur au dezvaluit cateva dintre secretele unei casnicii trainice, de lunga durata. De la eveniment nu au lipsit nici autoritatile locale. Reprezentantii Primariei le-au transmis toate gandurile bune celor care, dupa 50 de ani de casnicie, sunt adevarate modele pentru tanara generatie.

Toti cei prezenti s-au bucurat si de un spectacol-surpriza, cu artisti de renume, precum Corina Chiriac si Catalin Crisan. Cuplurile premiate au trebuit sa indeplineasca trei conditii: sa implineasca 50 de ani de la casatorie, sa nu fi divortat niciodata, iar ambii soti sa fie in viata.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>