Menu

Social
MARCAJ RUTIER FĂRĂ NOIMĂ

Un marcaj rutier le dă mari bătăi de cap celor de la Serviciul de Ambulanță Iași. Asta pentru că șoferii sunt obligați să facă la dreapta, din cauza unei linii duble continue, trasată chiar în dreptul porții. Conducerea Serviciului a făcut o sesizare către autoritățile competente să rezolve această problemă, iar în perioada următoare va fi refăcut marcajul rutier.

Marcajul rutier, trasat fara noima in fata Serviciului Judetean de Ambulanta Iasi, ii obliga pe soferii autospecialelor sanitare sa faca dreapta, dupa ce ies de pe poarta institutiei. Si asta din cauza liniei duble continue, care interzice virajul la stanga sau intrarea in parcare, de pe sensul opus.  Pina acum, pe asfalt era trasata doar o linie simpla discontinua, care le usura munca ambulantierilor si medicilor. Conducerea Serviciului Judetean de Ambulanta Iasi a anuntat Politia Rutiera, care a cerut explicatii de la Comisia de Circulatie, din cadrul Primariei. Cert este ca angajatii care au trasat marcajele rutiere au respectat planul de lucru. Acum, o ancheta interna a fost deschisa la  administratia locala, pentru a-l gasi pe cel care a gandit si ingradit accesul masinilor de urgenta in institutie.

In zilele urmatoare, sefii din Primarie, dar si Politia Rutiera spun ca vor reface marcajul rutier si vor repara greseala. Zilnic, ambulantele din Iasi fac intre 200 si 1.000 de deplasari in municipiu si in judet.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>