Menu

Social
VAL DE RĂCELI

Val de viroze în ultima parioadă, din cauza schimbărilor bruște de temperatură. Persoanele vârstnice și copiii sunt cei mai expuși la îmbolnăviri, pentru că sistemul lor imunitar este mai fragil. Astfel de afecțiuni apar frecvent în această perioadă, iar simptomele lor sunt ușor de identificat.

Temperaturile inca ridicate pe timpul zilei dar tot mai scazute pe timpul noptii au dus la o crestere rapida a numarului cazurilor de raceli. Primele simptome ale imbolnavirilor includ dureri in gat, migrene, nas infundat, stranut si tuse.

Pentru a va feri de astfel de afectiuni, medicii va ofera cateva sfaturi pretioase. Virozele sau pneumoniile dureaza 6-10 zile si se trateaza simptomatic. Pentru tratarea racelilor putem apela si la terapiile naturiste precum cataplasmele sau frectiile. De asemenea este indicat sa ramanem in casa, in camere aerisite si cu o igiena corespunzatoare.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>