Menu

Social
CLĂDIRI AFECTATE DE INCENDII

O clădire de birouri din municipiul Iași a fost afectată de un incendiu care a izbucnit ieri după-amiază. Persoanele care se aflau la acea oră în interior s-au autoevacuat, așa că nu au existat victime. Un alt incendiu a izbucnit azi noapte și în Constanța pe principalul bulevard al orașului, Tomis. Focul a pornit de la acoperișul unei case aflate în apropierea clădirii Taxelor și Impozitelor locale și în scurt timp s-a extins la tot acoperișul. În ambele cazuri, pompierii au acționat pentru limitarea și lichidarea incendiilor.

Mai multe echipe de pompieri au fost solicitate să intervină, ieri după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o clădire de birouri din Iaşi, pe Splaiul Bahlui, în apropierea Bisericii Lipoveneşti. Incendiul a izbucnit la o anexă gospodărească şi s-a extins la faţada şi acoperişul clădirii de birouri cu trei etaje, iar persoanele din imobil s-au autoevacuat, nefiind înregistrate victime. Pompierii au intervenit cu  trei autospeciale de stingere, o autoscară şi trei cisterne. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de prim ajutor.

Si la Constanta, pe principalul bulevard al orasului, Tomis, a izbucnitazi-noapte un  puternic incendiu. Focul a pornit de la acoperisul unei case aflate in apropierea cladirii Taxelor si Impozitelor locale si in scurt timp s-a extins la tot acoperisul. Pompierii de la ISU Dobrogea Constanţa au adus la fata locului trei autospeciale de stingere si o autoscară, la eveniment fiind prezente si doua ambulanţe pregatite pentru preluarea eventualelor victime. Casa nelocuită, este de vânzare de ceva timp şi în urmă cu câteva luni a mai luat foc, foarte posibil, din cauza unor oameni ai străzii care locuiesc ilegal acolo. Au ars circa două sute de metri pătraţi din acoperiş, iar pe timpul interventiei pompierilor circulaţia a fost închisă pe bulevardul Tomis.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>