Menu

Social
BANI DE LA AMANET

Ce poți face atunci când apare o situație neprevăzută și ai nevoie urgentă de bani? Cum te descurci cand trebuie să faci o plată și mai durează până îţi intră salariul sau pensia? Cea mai rapidă şi simplă variantă ar putea fi o casă de amanet. Multi apeleaza la aceasta solutie iar in schimbul banilor isi amaneteaza bijuterii, electrocasnice sau chiar componente IT.

Oamenii apelează din cele mai vechi timpuri la casele de amanet, datorită posibilităţii foarte rapide de a face rost de bani fără a cere ajutorul familiei, prietenilor, cunoştinţelor, bănciloor sau altor instituţii ce se ocupă cu împrumuturi.

Clientii caselor de amanet beneficiaza de un contract bine stabilit iar bunurile lor primesc si o garantie. Condiţiile de amanetare nu sunt deloc complicate: clientul trebuie sa aiba doar un act de identitate valabil. Cei mai fideli clienți ai caselor de amanet sunt angajații cu salarii modeste și pensionarii.

Statisicile arată că in ultima perioada activitatea caselor de amanet a crescut cu 20%.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>