Menu

Social
PROBLEME REMEDIATE

vlcsnap-2015-02-23-14h34m17s87    Sunt luminate ca ziua, dupa ce in urma cu o luna erau in bezna. Vorbim despre zona pietonala, din centrul municipiului, Rm. Sarat, dar si despre Parcul Mare, locuri unde cele mai multe becuri arse au fost inlocuite cu unele noi, economice, dar cu o putere mai mare. In urma cu o luna, reporterii TVSudEst au prezentat problemele din aceste zone, dar si parerile cetatenilor nemultumiti care cereau autoritatilor sa remedieze situatia.

Iluminatul public din zona pietonala, din centrul municipiului Rm. Sarat, a insemnat in ultima perioada o reala problema. Multe becuri erau arse, altele lipseau de pe stalpii de iluminat , iar in unele locuri globurile de sticla erau sparte . Oamenii cereau autoritatilor sa ia masuri pentru ca zona sa fie luminata asa cum trebuie. Reprezentantii Primariei au dat asigurari ca problemele legate de iluminatul public din centrul municipiului vor fi rezolvate. Recent, becurile arse sau cele care lipseau au fost inlocuite cu unele noi, economice, dar cu o putere mai mare. Si globurile de sticla sparte au fost inlocuite. Becuri noi au fost montate si in Parcul Central.

Probleme cu iluminatul public se mai inregistreaza inca in Rm. Sarat, intr-un parc din zona Garii, dar si in parcul din apropierea Gradinitei Orizont. Conducerea Administratiei Domeniului Public va achizitiona becuri, astfel incat in perioada urmatoare sa fie luminate si aceste zone.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>