Menu

Social
COPIL BRUSCAT DE EDUCATOARE

Sunt acuzați grave aduse la adresa unei educatoare angajate la o creșă din Constanța. O mămică spune că fetița ei, în vârstă de un an și cinci luni a fost bruscată și trântită pe pat de angajata grădiniței private deoarece copila refuza să adoarmă. Părintele ne-a prezentat și imagini de pe camerele de supraveghere pentru a întări cele spuse de ea și a sesizat poliția și protecția copilului. De partea cealaltă, directoarea creșei spune că a demarat propria anchetă, dar crede că educatoarea învinuită nu a făcut nimic grav. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!!!!!!

Totul s-a intamplat pe 19 septembrie in cresa unei gradinite private din Constanta. O mamica urmarea imaginile transmise in regim live de camerele de supraveghere ale unitatii, iar la un moment dat spune ca a vazut cum educatoare o  bruscheaza pe fetita ei, pentru ca aceasta nu putea sa adoarma.

La scurt timp, copila este din nou impinsa pe pat, iar educatoarea se asigura ca aceasta ramane acolo pentru a adormi. Aceeasi camera de supraveghere surprinde si momentul in care un baietel este luat pe sus dintr-un capat al incaperii ca sa fie pus la somn. Si in acest moment educatoarea da dovada de o stare de nervozitate. La scurt timp de la acest eveniment mama fetitei de un an si 5 luni a venit la gradinita pentru a vorbi cu directoarea si cu educatoarea. Directoarea spune ca parintele si-a lasat copilul in continuare in aceasta unitate si ca problema parea sa se fi rezolvat.

Insa nu mult a trecut pana ce mama s-a razgandit, a cerut banii inapoi pe care i-a platit la gradinita si si-a retras copilul dupa care a instiintat autoritatile. Directoarea declara ca a deschis propria ancheta in acest caz  dar considera ca educatoarea nu a ranit in vreun fel copiii si pana in acest moment a avut un comportament exemplar la munca.

Psihologii avertizeaza ca micutii supusi la tratamente abuzive pot avea de suferit foarte mult. Mai ales daca sunt produse in mod repetat. De asemenea specialistii avertizeaza ca munca de educatoare este una dintre cele mai stresante. Iar un astfel de job poate fi dus la indeplinire doar de catre persoane cu un psihic puternic si un nivel empatic extrem de ridicat.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>