Menu

Sport
O NOUĂ ÎNFRÂNGERE

Handbal Club Buzău 2012 a pierdut, ieri, într-un meci contând pentru etapa a V-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Formația buzoiană a fost învinsă de CSM Făgăraș, cu scorul de 27-20, deși buzoienii au prestat un joc bun trei sferturi din meci.

După victoria de pe teren propriu din etapa trecută cu CSU Suceava, Handbal Club Buzău 2012 s-a deplasat la Făgăraș cu gandul de a obtine macar un punct. Din păcate, elevii lui Eliodor Voica si Bogdan Constantin au fost nevoiti sa se recunoască învinși în fata echipei gazdă. CSM Făgăraș s-a impus cu 27-20, deși buzoienii au jucat curajos si chiar au condus în prima parte a întâlnirii, scor 9-7. În partea secundă a meciului, gazdele s-au desprins la 14-10 și au marit diferența pe tabelă, la 19-14, apoi Handbal Club Buzau a revenit spectaculos la 19-19, dar finalul a aparținut gazdelor, care s-au impus clar.

Etapa următoare, în data de 10 octombrie, Handbal Club Buzău 2012 va juca pe teren propriu, cu CS Universitatea Cluj. Echipa din Ardeal, ultima clasată după cinci etape, este un adversar abordabil, în fața căruia elevii lui Eliodor Voica vor încerca obținerea celor trei puncte puse în joc.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>