Menu

Administrativ
TRANSFER TERGIVERSAT

Mutarea camerelor video pentru rovinietă, de la podul Mărăcineni, de pe Drumul European 85, în localitatea Poșta Câlnau, se amână. Operaţiunea de transfer era aşteptată imediat după redeschiderea podului reabilitat, de peste râul Buzău, dar Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis să monteze camere video la Poşta Câlnău și pe celălalt sens de mers al drumului european, dinspre Râmnicu Sărat către Buzău.

Camerele video de verificare a rovinietei de la podul Mărăcineni, de pe Drumul European 85, trebuiau transferate şi amplasate in localitatea buzoiana Poşta Câlnău, la finele lunii august imediat, după redeschiderea podului reabilitat, de peste raul Buzau. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a tergiversat insa operatiunea de transfer.

Potrivit înţelegerii cu reprezentantii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, încă din luna august, responsabilii Prefecturii Buzau şi-au îndeplinit sarcina de a monta o consolă cu camere video pe sensul de mers catre Ramnicu Sărat. Mai trebuie doar ca si CNAIR sa monteze camere pe celălalt sens de mers.

Camerele pentru verificarea rovinietei sunt coşmarul şoferilor care circulă cu maşina pe drumurile din România. În toată ţara sunt amplasate nu mai puţin 74 de camere fixe de supraveghere a traficului rutier. Persoanele surprinse de autorităţi circulând cu maşina pe drumurile din România, fără a avea rovinietă valabilă, pot fi sancţionate cu amenzi de până la 4.500 de lei, în funcţie de capacitate autovehiculului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>